La campanya electoral s'intensifica aquest cap de setmana

La majoria de partits preparen els seus actes centrals per aquests dies

Política

El compte enrere pels comicis ja està en marxa
El compte enrere pels comicis ja està en marxa

Les eleccions municipals del 28 de maig s'acosten i la campanya electoral s'esgota. Per això, la majoria de les cinc candidatures que opten a l'alcaldia de Montmeló preparen els seus plats forts per aquest divendres, dissabte i diumenge. 

El primer gran acte del cap de setmana serà el de Fem Montmeló. La candidatura encapçalada per Pep Benach farà el seu acte el divendres a les 19.30 h a la plaça de la Vila, on participarà l'alcaldable i alguns altres membres de la llista electoral. La formació municipalista també té un calendari de visites als barris del municipi amb la seva carpa. Els representants de Fem Montmeló ja van estar als barris de Sant Crist i de la Quintana el passat dimecres i seguiran amb el centre, Santa Rosa, Cucurny i el carrer Major el diumenge, dimecres, dijous i divendres que ve respectivament.

El següent gran acte serà el del PSC, que se celebrarà el dissabte a les 19 h. L'indret escollit és també la plaça de la Vila i en el cas dels socialistes hi intervindran el seu candidat i actual alcalde Pere Rodríguez i la portaveu del PSC al Parlament Alicia Romero.

El mateix dissabte també organitzarà el seu acte principal Canviem Montmeló. La formació morada oferirà un sopar a la Sala Polivalent de la Torreta a partir de les 20 h, amb diverses activitats complementàries per a tota la família. La candidatura encapçalada per Marcel Comas també es troba recorrent els barris de Montmeló. Ja han passat per Can Tabola, Sant Crist, la plaça Joan Miró i Cucurny i tenen per davant tres passejades més, el parc d'Ayrton Senna el divendres, la Quintana el dilluns i la plaça Gran el dimarts.

El cap de setmana electoral el tanca Junts per Montmeló. La formació liderada per Dídac Santisteban celebrarà el seu acte més destacat de la campanya el diumenge a les 12 h. Ho farà a la plaça de la Vila i tindrà com a convidada a la portaveu de Junts per Catalunya al Parlament Mònica Sales.

Edicions locals