El Clàssic Club Montmeló celebra 10 anys amb una gran festa

El Critèrium Clàssic i diverses activitats familiars van omplir el municipi el passat dissabte

Esports

El municipi es va omplir de cotxes clàssics per un dia
El municipi es va omplir de cotxes clàssics per un dia | Clàssic Club Montmeló

El Clàssics Club Montmeló va complir 10 anys i ho va fer amb la 5a edició del Critèrium Clàssic i amb una festa a diversos espais de Montmeló, per on es van repartir activitats per a tota la família i que va tenir l'acte principal a la Llosa amb una paellada popular.

L'aniversari de l'entitat montmelonina va tenir un dels seus llocs més destacats a la Llosa on es van organitzar activitats per als més petits com un concurs de dibuix, un circuit de cotxes slot, unes voltes amb cotxes clàssics o uns karts elèctrics.

Entre les activitats per a tots els públics també es van organitzar una exposició fotogràfica repassant la història del club o demostracions de mecànica amb alumnes de l'Institut EMT de Granollers. Totes aquestes activitats van estar acompanyades de l'ambientació dels gegants i els diables de Montmeló, a més d'acabar amb una paellada popular a la mateixa plaça.

La competició amb el Critèrium

A altres espais de la ciutat es va desenvolupar l'àmbit més esportiu amb la 5a edició del Critèrium Clàssic. La plaça de la Quintana va acollir el parc tancat de la cursa i la plaça de la Vila va ser el punt de sortida d'un ral·li de regularitat que va anar fins a Prats de Lluçanès.

L'alcalde Pere Rodríguez i el director del Circuit Josep Lluís Santamaria van donar la sortida del Critèrium  |  Clàssic Club Montmeló

La competició va acabar per primer cop al circuit totterreny Rocco's Ranch, dins de les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya. Allà, els participants van realitzar una etapa d'exhibició per tancar la cursa. Els francesos Pierre i Daphne Juanola es van endur el triomf a bord d'un Volkswagen Golf GTI MK-I, seguits de la parella formada per David Garrigolas i Sergi Giralt amb un altre Volkswagen Golf. El podi absolut el van tancar Esteban Munne i Olga Feliu, mentre que Albert Fité i Ramon Oliver van signar el millor resultat pel club amfitrió amb una vuitena posició.

Edicions locals