La Fórmula 2 prova la nova configuració del Circuit

La categoria inferior de l'F1 ha realitzat tres dies de tests a la instal·lació

Esports

Els cotxes d'F2 han provat el traçat sense xicana
Els cotxes d'F2 han provat el traçat sense xicana | Circuit de Barcelona-Catalunya

El FIA Formula 2 World Championship va visitar aquesta setmana del Circuit de Barcelona-Catalunya, encara que ho va fer només per uns dies. La categoria d'ascens a la Fórmula 1 va realitzar tres dies de test al traçat vallesà abans de continuar amb la seva temporada per tot el món.
 

Cal destacar que el certamen de monoplaces, a més de dur a terme proves diverses i sumar quilometratge, també ha estat provant la configuració de traçat que s'usarà per al GP d'Espanya d'F1, el qual prescindeix de l'última xicana. L’F2, a més, s'ha posat a prova amb el compost dur i tou de Pirelli per elecció de la marca oficial que subministra els pneumàtics.

Amb aquests tres dies de rodatge, el líder del certamen Théo Pourchaire s'ha adjudicat el millor registre, parant el cronòmetre en 1:23.943. El d’ART Grand Prix ho ha fet en l'última tanda matinal de rodatge, la qual ha estat la més ràpida. El seu company d'equip Victor Martins s'ha emportat el segon millor crono amb un 1:24.595, seguit d’Ayumu Iwasa (Dams), que ha segellat un 1:24.762. Arthur Leclerc, el germà del pilot d'F1 Charles Leclerc, ha tancat aquest top 4.

El següent millor temps li correspon a Jack Doohan, el fill del cinc vegades campió del món de motociclisme Mick Doohan. Tant el dimecres com el dijous, el d'Invicta Virtuosi Racing es va fer amb els registres més ràpids en les sessions de la tarda; mentre que Kush Maini, el pilot de Campos Racing, ho va fer en les tandes matinals.

La caravana de la Fórmula 2 tornarà del 2 al 4 de juny acompnyant a la Fórmula 1 durant el Gran Premi d'Espanya.

Edicions locals