Cap de setmana gran pel Clàssic Club Montmeló

El club celebra els seus 10 anys amb una festa al voltant del Critèrium Clàssic

Esports

La prova competitiva serà el gran acte del 10è aniversari
La prova competitiva serà el gran acte del 10è aniversari | Clàssic Club Montmeló

El Clàssic Club Montmeló prepara un dissabte especial per celebrar el seu 10è aniversari. L'entitat celebrarà el 5è Critèrium Clàssic, el seu ral·li de regularitat obert a vehicles històrics, amb una etapa especial al Rocco's Ranch del Circuit. Paral·lelament, la Llosa acollirà la celebració més festiva amb diverses activitats i un dinar popular.

El Critèrium Clàssic arrencarà a les 12 h amb la sortida des de la plaça de la Vila dels primers participants. Els corredors hauran d'anar fins a Prats de Lluçanès i tornar, en un recorregut amb dues seccions que es publicarà just abans de la cursa. La prova acabarà a les 21.30 h amb una etapa espectacle al circuit de motocròs Rocco's Ranch, dins de les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya. Fins al moment, la cursa compta amb una setantena d'inscrits per l'edició d'enguany.

La festa pels 10 anys del club es farà a la Llosa, amb activitats per a tots els públics. Els més petits podran gaudir de tallers de dibuix i manualitats, atraccions o karts elèctrics, mentre que pels adults hi haurà exposició de cotxes clàssics o una exposició fotogràfica de la història del club. Tot es complementarà amb una paellada popular al migdia oberta a tothom per un preu de 12 €.

Edicions locals