El concurs de punts de llibre reuneix 115 participants

Els premis dels cinc grups d'edat es van entregar a la biblioteca

Cultura

Els guanyadors van recollir els seus premis a la biblioteca
Els guanyadors van recollir els seus premis a la biblioteca | Ajuntament de Montmeló

La 21a edició del concurs de punts de llibre va tocar la seva fi fa uns dies, amb l'entrega dels premis als guanyadors. Enguany, 115 persones han participat en la iniciativa cultural promoguda per la Biblioteca La Grua i l'Ajuntament. El tema del concurs de'aquest 2023 va ser La biblioteca dels meus somnis, amb el qual infants i adults van haver de dissenyar els seus punts de llibre.

Aina González, Bruno Romo i Núria Garcia van ser els guanyadors dels tres primers grups, destinats als nens i nenes de Primària. Al grup D, orientat a alumnes d'ESO, la guanyadora va ser Carla Gallego. Finalment, el premi de la categoria d'adults va ser per Aina Rodríguez, tot i que el jurat va fer una menció especial a la participació d'Ángeles RodríguezCristina RodríguezRosa Fernández i Eric González.

L’alcalde Pere Rodríguez i la directora de la Biblioteca La Grua Fina Bassons, van ser els encarregats de lliurar els premis de les diverses categories. Els punts de llibre del concurs estaran exposats a la biblioteca fins al 16 de juny.

Edicions locals