Star Wars ocuparà la Sala Polivalent el dissabte

La jornada de Ludus Historiae tindrà jocs de taula i un concert a càrrec de l'Escola de Música

Cultura

El 'Ludus Wars' reunirà fans de la saga a la Torreta
El 'Ludus Wars' reunirà fans de la saga a la Torreta | Ludus Historiae

Els fans de la saga cinematogràfica La Guerra de les Galàxies (Star Wars) podran gaudir dissabte del Ludus Wars, una jornada especial dedicada a l'univers de les pel·lícules de George Lucas. Durant tot el dia, la Sala Polivalent de la Torreta tindrà jocs de taula temàtics ambientats en l'univers de ciència-ficció i al vespre hi haurà un concert amb la banda sonora de les pel·lícules.

A partir de les 10 h, l'entitat Ludus Historiae organitza la cinquena edició de Ludus Wars, una jornada de jocs de taula temàtics ambientats en l'univers Star Wars, amb miniatures de naus i personatges de les pel·lícules. Les persones assistents també es podran fotografiar al costat dels personatges més coneguts, com Chewabacca i Darth Vader. Aquestes activitats estaran disponibles de 10 h a 14 h i de 16 h a 18 h.

Dues hores després, a les 20 h, la mateixa Sala Polivalent desplegarà la seva platea de butaques i obrirà el teló per un concert amb la banda sonora de la saga. Els alumnes de l'Escola Municipal de Música interpretaran el concert Star Wars, un recorregut per l'Univers, on s'interpretaran diferents passatges dels temes musicals més coneguts de les pel·lícules de La Guerra de les Galàxies. Aquest és el primer dels diferents concerts de final de curs de l'escola de música que oferirà abans de l'estiu.

Edicions locals