Junts per Montmeló presenta la seva candidatura 'més gran, plural i diversa'

Dídac Santisteban i la resta de candidats van protagonitzar un acte a la Sala de la Concòrdia

Política

Els candidats de Junts es van presentar en societat a la Sala de la Concòrdia
Els candidats de Junts es van presentar en societat a la Sala de la Concòrdia | Junts per Montmeló

Junts per Montmeló va presentar fa uns dies la seva candidatura per les eleccions municipals del 28 de maig davant una Sala de la Concòrdia plena. La formació catalanista va donar a conèixer les 23 persones que formaran la seva llista electoral, que encapçalarà el candidat a l'alcaldia Dídac Santisteban. L'acte també va comptar amb la participació del cap comarcal de Junts i alcalde de Sant Celoni, Raul Garcia.

Santisteban valora molt positivament la candidatura que presenta el seu partit: "És l’equip més gran, plural i divers que ha presentat mai el nostre espai polític a Montmeló. És un equip molt sòlid i que fa temps que treballa en aquest projecte". L'objectiu de la candidatura de cara als comicis és clar: "Volem entrar amb força a l'Ajuntament", afirma el candidat a l'alcaldia.

La candidatura inclou "cares noves i gent que continua al projecte", explica Santisteban, qui destaca les incorporacions d'Eva Castro (2), Eduard Roca (11) i Mireia Serrat (suplent). En total, la llista de Junts té 7 repetidors i 16 noves incorporacions respecte el 2019.

Les primeres pinzellades del programa

L'acte també va servir per començar a desgranar les propostes de Junts per Montmeló. Santisteban explica que el seu programa aposta per "un Montmeló més connectat, verd, segur i net" i "un ajuntament obert als joves, als grans i a la llibertat del país". Per això, el candidat a alcalde afirma que se centraran en els temes urbanístics, econòmics i mediambientals: "Tenim propostes per crear activitat econòmica, perquè el comerç local se'n surti. També amb prioritat pel medi ambient, posant en qüestió els projectes urbanístics que vol fer el govern actual. Creiem que no són els correctes i volem resoldre el problema de l’habitatge d’una altra manera".

La formació presentarà la resta de les seves propostes i aspectes del programa electoral durant els actes de la campanya electoral que arrenca la setmana que ve.

Edicions locals