L'Escacs Montmeló està davant la jornada decisiva

El primer equip es juga contra el Barcelona B mantenir-se a Primera Catalana

Esports

Els escaquistes del club local poden mantenir-se a la segona divisió dels escacs catalans
Els escaquistes del club local poden mantenir-se a la segona divisió dels escacs catalans | Club Escacs Montmeló

La temporada del primer equip del Club Escacs Montmeló es decideix en l'última jornada de la lliga. Els montmelonins rebran al Barcelona B amb la mirada posada en la salvació, després de l'ascens aconseguit l'any passat. L'equip local necessita guanyar i que Sant Martí i Comtal no ho facin per mantenir-se a la segona categoria dels escacs catalans.

L'equip montmeloní arriba en bon estat de forma, després de guanyar a la Gran Penya i aconseguir un meritori empat amb el Terrassa per seguir viu en la lluita per la permanència. El rival de l'última jornada hauria de ser accessible pels de Montmeló perquè el Barcelona B és penúltim i ja és un dels equips que baixa.

L'Escacs Montmeló necessita un triomf per tenir opcions de salvar-se i haurà de mirar el que facin Sant Martí i Comtal contra Terrassa i Gran Penya respectivament. El Sant Martí es troba mig punt per sobre dels de Montmeló i el Comtal a un punt, però el combinat local té millor puntuació de desempat que els altres dos equips. Segons els resultats que es produeixin, els montmelonins podrien acabar en descens directe, en play-off per la permanència o en salvació directa, aconseguint en aquest últim cas mantenir la categoria que van assolir l'any passat.

L'última jornada es disputarà en dues setmanes, el diumenge 16 d'abril.

Edicions locals