Primera visita pública al nou tanatori

Tothom qui vulgui podrà veure les instal·lacions i la situació actual de les obres en una jornada de portes obertes el dissabte

Societat

El tanatori se situarà al polígon industrial El Raiguer
El tanatori se situarà al polígon industrial El Raiguer | Ajuntament de Montmeló

El veïnat de Montmeló podrà visitar el nou tanatori per primer cop aquest dissabte. De 9 h a 13 h es farà una jornada de portes obertes on tothom qui vulgui podrà veure les instal·lacions del nou equipament municipal i també veure l'estat de les obres, que està previst que acabin aquest mes d'abril.

El tanatori està situat al carrer Raiguer, pròxim a la rotonda amb el mateix nom i adjacent al riu Congost. L’equipament té una superfície de 400 metres quadrats i està integrat en el seu entorn, per una banda, amb el polígon industrial on es troba i, per altra, amb el riu. La construcció d'aquest nou equipament s'ha fet seguint criteris de sostenibilitat, segons l'Ajuntament, amb aspectes com aïllament tèrmic, ventilació i il·luminació natural o la creació d'una coberta enjardinada per guanyar inèrcia tèrmica.

La jornada comptarà amb la presència de l'alcalde Pere Rodríguez i de Marc Fernández, director d’operacions de Truyols Serveis Funeraris, l'empresa responsable de la gestió del nou equipament.

Truyols gestionarà el tanatori

Truyols Serveis Funeraris serà l'empresa responsable del servei. La companyia gestiona fins ara un total de 21 sales de vetlla, 5 sales de cerimònies multiconfessionals, 8 tanatoris i 5 cementiris per tot el Vallès, especialment al Vallès Occidental. Truyols també ha estat l'encarregada de la construcció d'aquest edifici.

Edicions locals