Arrenca la Setmana Jove de Montmeló

Hi haurà diverses activitats entre dimarts i diumenge, amb la sortida a Port Aventura com la més destacada

Societat

La Setmana Jove ofereix una programació diversa pel jovent del municipi
La Setmana Jove ofereix una programació diversa pel jovent del municipi | Ajuntament de Montmeló

Aquest dimarts comença la Setmana Jove de Montmeló, una programació de sis dies amb diversos actes pels joves del municipi. Entre totes les activitats destaca la del dissabte, una excursió a Port Aventura pels nois i noies d'entre 12 i 17 anys. Les propostes van ser votades pel jovent entre els mesos de gener i febrer.

La programació comença avui dimarts a l'Estació Jove amb un torneig de futbolí a les 17 h i una sessió participativa del Pla Local de Joventut a les 19 h. El dimecres serà el torn dels jocs Internacionals i d'una taula rodona sobre mobilitat internacional a les 17 h i a les 19 h respectivament, tot també a l'Estació Jove.

Dijous seguiran els tornejos amb un de videojocs i estarà acompanyat per un taller d'ungles. La Setmana Jove sortirà el divendres de l'estació per anar a la pista de l'Escorxador, on es farà un torneig de futbol a les 16 h. El dia acabarà amb un sopar de germanor i un espai chill-out a l'equipament juvenil. 

El dia gran serà el dissabte amb l'activitat principal de la programació, la sortida a Port Aventura. Els joves d'entre 12 i 17 anys que s'hagin inscrit aniran al parc d'atraccions durant tot el dia, des de les 9 h fins les 21 h. També hi podran anar els guanyadors del sorteig que es realitzarà el dimarts a la tarda. La Setmana Jove acabarà el diumenge amb un cinema a la Sala de la Concòrdia de l'ajuntament a les 17 h i un concurs de fotografia a l'Estació Jove a les 19.30 h.

La preparació del programa es va iniciar a finals de gener amb l'exposició del projecte i l'inici d'un procés participatiu de recollida de propostes que es va allargar del 3 al 17 de febrer. Durant aquest període, els i les joves van tenir a disposició dues urnes, una a l'INS Montmeló i una a l'Estació Jove, així com un formulari telemàtic, espais a través dels quals varen proposar diverses activitats que els agradaria trobar a la Setmana Jove 2023.

Edicions locals