Junts per Montmeló aprova el seu programa i candidatura

Tot el projecte de la formació per a les eleccions es presentarà en un acte públic a l'abril

Política

El programa i la llista es van decidir per votació
El programa i la llista es van decidir per votació | Junts per Montmeló

Junts per Montmeló va aprovar la setmana passada l'esborrany del seu programa electoral i la llista per a les eleccions del maig. Ho va fer en una assemblea amb militants i simpatitzants del partit, on es van votar els diferents aspectes relatius al projecte de la formació catalanista per aquesta campanya electoral.

El candidat a l'alcaldia de Junts, Dídac Santisteban, remarca la participació en el procés de creació del programa: "És un programa molt treballat, fruit de l’experiència d’aquests anys i d’un procés participatiu de la ciutadania, on vam recollir les seves propostes". Pel que fa a la candidatura, Santisteban afirma que és "plural, diversa i completa amb 13 membres i 10 suplents" i que compta amb "militants i gent independent, que són referents socials a Montmeló".

El cap de llista també destaca el fet de tenir ja enllestida aquesta preparació electoral: "Tenim un programa fet amb temps, dos mesos abans de les eleccions". Tant el programa electoral com la candidatura al complet de Junts per Montmeló es presentaran en un acte públic a l'abril, en una data encara per confirmar.

Edicions locals