El carrer de la Verneda del Congost es renova

Les obres, que ja estan en marxa, consisteixen en un reasfaltatge i diverses mesures de pacificació

Societat

El tram del vial on es realitzaran les actuacions
El tram del vial on es realitzaran les actuacions

Ja han començat les actuacions al carrer de la Verneda del Congost, que es renovarà per complet. L'objectiu de les obres és reduir la velocitat dels vehicles perquè compleixi el màxim de 50 km/h estipulat per a la via, que va des de la rotonda de la Sala Polivalent fins al polígon industrial del Circuit. També es faran diverses millores com la creació d'un carril bici.

Les obres ja s'han iniciat i ho han fet amb un reasfaltatge de la via i la construcció de diversos ressalts reductors de velocitat, que estaran senyalitzats i il·luminats. Un cop finalitzades aquestes tasques es passarà a la reestructuració del trànsit i l'aparcament del carrer. El nou vial de la Verneda del Congost tindrà un carril de vehicles per sentit, una línia d'aparcaments i un carri bici, que permetrà als veïns i veïnes de Montmeló anar als polígons industrials de la zona i a Granollers amb bicicleta.

La durada de les obres serà d'unes tres setmanes aproximadament, durant les quals hi haurà algunes afectacions al trànsit. La millora del carrer de la Verneda del Congost tindrà un cost d'uns 250.000 €.

 

 

Edicions locals