Torna el concurs de relats breus Escriu-Mó

La quarta edició del concurs literari permet enviar els relats fins el dia de Sant Jordi

Cultura

La quarta edició de l'Escriu-Mó ja està en marxa
La quarta edició de l'Escriu-Mó ja està en marxa | Ajuntament de Montmeló

L'Oficina del Català, Òmnium Cultural i l'àrea de Cultura de l'Ajuntament tornen a impulsar el concurs literari Escriu-Mó. La proposta cultural arriba enguany a la quarta edició i tindrà el seu lliurament de premis el 14 de maig a la Biblioteca La Grua. El termini per presentar les creacions romandrà obert fins al dia de Sant Jordi, el 23 d'abril.

Enguany, el concurs és de temàtica lliure i els relats han de ser d'entre una i tres pàgines. Els textos han de ser inèdits i escrits en llengua catalana a fi que cadascú pugui posar el seu granet de sorra i mostrar què pot transmetre a través d'un relat, d'una història inventada o de les seves experiències.

El termini per presentar els escrits va iniciar-se fa un mes i seguirà obert fins al diumenge 23 d'abril. Els relats s'han d'enviar per correu electrònic a montmelo@cpnl.cat signats amb un pseudònim. El concurs està obert a gent de tota la comarca i les seves bases es poden consultar en línia.

Escriu-Mó compta aquest any amb quatre categories: categoria A, de 6 a 8 anys; categoria B, de 9 a 11 anys; categoria C, de 12 a 16 anys; i categoria D, de majors de 16 anys. Cada categoria tindrà dos premis d'entre 30 € i 120 €. L'anunci del veredicte i el lliurament dels premis es farà amb un acte a la Biblioteca La Grua el diumenge 14 de maig a les 12 h.

Edicions locals