José Corbacho és l'espectacle estrella de la temporada de la Sala Polivalent

L'humorista portarà el seu monòleg 'Ante todo mucha calma' a La Torreta

Cultura

José Corbacho encapçala la temporada cultural de primavera de Montmeló
José Corbacho encapçala la temporada cultural de primavera de Montmeló

La Sala Polivalent de La Torreta tindrà sis espectacles en la seva temporada primaveral del 2023. L'humorista José Corbacho és el plat fort de la programació amb el seu monòleg Ante todo mucha calma, que farà a Montmeló el 5 de maig. El de l'Hospitalet presenta un monòleg molt personal on fa un repàs humorístic de la seva vida i el seu entorn.

Nòrdic Sinfònic és l'espectacle que obrirà aquest dissabte la temporada de març a juny. Un concert de l'Oh!rquestra Simfònica de Terrassa, que tocarà grans peces de música clàssica. Una gran oportunitat per gaudir de la millor música clàssica a Montmeló amb una orquestra excepcional dirigida per Jordi Montoliu.

La nova temporada també compta amb propostes d'artistes montmelonins. Tranquila, Celeste Canta Chavela és un homenatge a una de les grans veus mexicanes de la història, Chavela Vargas, en un espectacle dirigit pel montmeloní Martí Torras i interpretat per la cantant Celeste Alías. L'espectacle musical tindrà lloc el 21 d'abril a les 20 h. Un altre de les propostes és Pòsit, una obra de teatre impulsada pel Festival Còmic de Figueres i l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona, que parla per donar valor al sentit de l'humor en l'acompanyament de malalties com l'Alzheimer. També està dirigida per Martí Torras i protagonitzada per Meritxell Yanes i es representarà a La Torreta el 13 de maig.

Finalment, hi haurà dues peces teatrals més on participen dues dones de Montmeló, una a la direcció i l'altra com a intèrpret. El 3 de juny s'estrenarà la comèdia Enmadrados, de Joaquim Bundó, i que compta amb l'actriu de Montmeló, Laia López. La temporada acabarà el 10 de juny amb l'obra La terra enterrada, un projecte de la Montse Butjosa. És un text que parla sobre el territori, l'èxode rural, de l'urbanisme desmesurat i les seves conseqüències, on s'explica una petita part de la història de Montmeló.

Les entrades per a tots aquests espectacles ja es poden adquirir a Entrápolis per un preu inicial de 12 €.

La temporada cultural la completa el 28 i 29 d'abril el Festival d'Arts Escèniques per a infants i joves de Montmeló (FITKAM), que aplegarà fins a 19 companyies de teatre d'arreu d'Espanya.

Edicions locals