El Trofeu Vila de Montmeló reuneix unes 600 gimnastes

La sisena edició de la jornada de l'Associació Rítmica Montmeló va ser un èxit al pavelló municipal

Esports

Les gimnastes locals van poder fer les coreografies davant el seu públic
Les gimnastes locals van poder fer les coreografies davant el seu públic | Montmeló Associació de Rítmica

L'Associació de Rítmica Montmeló va celebrar el passat diumenge la 6a edició del seu Trofeu Vila de Montmeló. La competició va reunir prop de 600 gimnastes de 42 clubs de tota Catalunya al pavelló municipal. La jornada va tenir competicions individuals i per equips de totes les categories d'edat.

El trofeu del club montmeloní va arrencar a les 8.30 h amb les competicions individuals i conjuntes del nivell A, que es van dur a terme durant tot el matí. La tarda va ser el torn de les competicions de nivell B, que també van comptar amb moltes participants individualment i col·lectivament. 

Les gimnastes locals també van participar en totes les categories del torneig amb bons resultats. En total, una medalla d'or, cinc de plata i quatre de bronze va ser el balanç de l'entitat amfitriona, destacant la primera posició aconseguida per l'equip aleví de nivell B.

La jornada de l'Associació de Rítmica Montmeló va comptar, com és habitual, amb la col·laboració de tots els membres del club i dels seus familiars i voluntaris, una ajuda imprescindible per poder celebrar aquest esdeveniment.

Edicions locals