L'Esplaia't celebrarà els seus 25 anys amb una gran festa

El dissabte 15 d'abril és la data escollida per la celebració de l'aniversari

Societat

L'entitat prepara una "megafesta" pel 25è aniversari
L'entitat prepara una "megafesta" pel 25è aniversari | Esplaia't

L'Esplaia't ha anunciat la data de la gran celebració del seu 25è aniversari. L'entitat montmelonina organitzarà una gran festa el dissabte 15 d'abril per a totes les persones que han estat relacionades amb l'esplai en els seus 25 anys d'història. Els detalls de la festa s'aniran coneixent progressivament durant les pròximes setmanes.

L'entitat infantil de Montmeló ha fet una crida a les seves xarxes socials perquè els nens, nenes, famílies, membres i exmembres acudeixin a la celebració del quart de segle d'història de l'organització. L'Esplaia't també ha anunciat que les activitats i tot el que tenen preparat per aquest 15 d'abril s'anirà desvetllant durant les pròximes setmanes. 

Tot i tenir la gran festa a l'abril, els actes del 25è aniversari ja van començar a inicis d'any amb la posada a la venda d'una samarreta especial commemorativa. La samarreta, de color groc amb el logo de l'aniversari i una cita de Nelson Mandela, té un cost de 8 € i ja es pot adquirir a la caseta d'entitats de la Torreta. 

Edicions locals