L'alumnat de l'Escola Pau Casals reviu el 'Montmeló del passat'

La informació recollida pels estudiants es pot consultar en diversos codis QR repartits per tot el municipi

Societat

Els nens i nenes han enganxat codis QR per tot Montmeló
Els nens i nenes han enganxat codis QR per tot Montmeló | Ajuntament de Montmeló

Els alumnes de 4t de Primària de l'Escola Pau Casals han realitzat el projecte Montmeló al passat, on han analitzat els canvis que hi ha hagut al municipi al llarg del temps. El resultat són diversos codis QR que s'han enganxat a diversos punts del poble i que permeten a qualsevol persona accedir a la informació elaborada pels nens i nenes i a imatges històriques d'aquells indrets.

A partir de l'estudi de fotografies antigues del municipi i la comparació amb imatges actuals, els alumnes van descriure els canvis que havien sofert aquests carrers i zones del poble. Per conèixer amb més detall el Montmeló del passat, van comptar amb la col·laboració dels treballs editats pel Centre d'Estudis i amb la visita de dos dels seus membres que els hi van fer una classe didàctica per reconèixer fotos antigues.

El projecte inclou un joc de preguntes fet per l'alumnat, un plànol amb la situació de tots els punts estudiats i els codis QR que han estat enganxant en aquests llocs i que són accessibles per a tothom.

Edicions locals