Adif apantallarà l'R3 al seu pas per Can Tabola

La millora de reducció acústica es realitzarà amb el desdoblament de la línia ferroviària

Societat

La línia R3 a la zona de Can Tabola
La línia R3 a la zona de Can Tabola

La via de la línia R3 de Rodalies tindrà pantalles acústiques en el seu pas pel barri de Can Tabola. L'obra d'aïllament forma part del projecte de desdoblament de la línia entre Parets i la Garriga que s'iniciarà en els pròxims mesos. L'obra se sumarà a la ja prevista d'apantallament de l'AP-7 a la zona del mateix barri.

L'Ajuntament ja ha aprovat el primer pas per aquesta obra que és la desafectació de diversos terrenys de Montmeló que seran expropiats per l'empresa ferroviària. La mesura va ser aprovada per unanimitat de tots els grups municipals, que van celebrar la millora de la línia de tren i que el projecte inclogui aquesta mesura d'aïllament acústic reclamada pel veïnat de Can Tabola.

Les obres s'iniciaran en els pròxims mesos, quan arrenqui el projecte de desdoblament de l'R3. Aquestes actuacions se sumen a les licitades el passat desembre respecte a l'autopista AP-7, on també s'instal·laran pantalles en el seu pas per Can Tabola. En aquest cas, el projecte s'adjudicarà pròximament.

Edicions locals