Els pisos de lloguer social de l'Incasòl es començaran aquest estiu

L'obra s'adjudicarà aquest mes, després del revés que va patir l'any passat

Societat

Montmeló tindrà 18 nous pisos de lloguer social
Montmeló tindrà 18 nous pisos de lloguer social | Arxiu / Diari Som

Els 18 pisos de lloguer social del carrer del poeta Joan Maragall es començaran a construir aquest estiu. L'Incasòl adjudicarà les obres aquest mes de març i la previsió és començar la construcció al juliol, si no hi ha imprevistos. Aquest projecte s'arrossega des de l'any passat, quan es va haver d'ajornar per la renúncia de l'empresa adjudicatària.

El ple municipal va aprovar en la seva última sessió la cessió dels terrenys a l'òrgan de la Generalitat, de cara a poder començar les obres. Els nous pisos se situaran entre la Llar d'Infants La Fireta i la nova residència de Montmeló. L'alcalde Pere Rodríguez també va confirmar que, després d'una reunió amb l'Incasòl, el calendari previst per aquest projecte és de l'adjudicació aquest mes de març i l'inici de les obres al juliol, amb una durada prevista d'un any.

La cessió dels terrenys va ser aprovada amb el vot a favor de tots els grups municipals, que van mostrar al seu suport al projecte per augmentar l'oferta pública d'habitatge al municipi. L'alcalde també va declarar en el ple que "l'Incasòl té la voluntat de continuar promovent habitatge social a Montmeló" més enllà d'aquest projecte.

Edicions locals