El Circuit posa a la venda les entrades del WorldSBK

La cita del mundial se celebrarà del 5 a 7 de maig amb un test de pretemporada el 31 de març

Esports

Els aficionats poden accedir al pàdoc i al pit-lane de Superbikes
Els aficionats poden accedir al pàdoc i al pit-lane de Superbikes | Miquel Rovira (Circuit de Barcelona-Catalunya)

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha posat avui les entrades a la venda pel Catalunya WorldSBK Round, la cita vallesana del Mundial de Superbike que se celebrarà del 5 al 7 de maig. Les entrades estan disponibles a través de les webs del Circuit i del Catalunya WorldSBK.

A diferència d'altres esdeveniments, el Catalunya WorldSBK permet l'entrada del públic al pàdoc. A més, l'esdeveniment compta amb una programació d'activitats com el Pit-Walk (visita al pit-lane amb signatures incloses dels pilots) o la Parade Lap, on els assistents poden fer una volta al traçat amb la seva pròpia moto darrere del cotxe de seguretat oficial del campionat. Com a novetat, enguany es posaran a la venda també uns passis exclusius de graella (Grid), que permeten accedir a la formació de la graella de sortida en la recta principal del Circuit, just abans que les curses comencin.

L'acció a la pista està assegurada amb la disputa de fins a set curses entre les tres categories del campionat per a motos de sèrie modificades: Superbike, Supersport i Supersport300. La rivalitat a la pista estarà marcada per una continuació de la batalla a tres bandes entre el defensor del títol Álvaro Bautista (Ducati), Toprak Razgatlıoğlu (Yamaha) i Jonathan Rea (Kawasaki). Però també caldrà estar atent als nouvinguts al campionat, com els ex-pilots de MotoGP Danilo Petrucci i Remy Gardner; i els pilots ja habituals, com Scott Redding, Iker Lecuona, Alex Lowes, Tom Sykes o Xavi Vierge. En la passada edició, el Catalunya WorldSBK Round va acollir a 29.898 assistents.

Diverses modalitats d'entrades

Perquè l'aficionat pugui configurar-se una experiència pròpia i única, les entrades generals del Catalan Round es poden adquirir afegint suplements extres d'activitats durant els tres dies de la seva durada.

Accés general: abonaments de 3 dies o 1 dia

L'Entrada General donarà accés al Circuit, amb les tribunes B, G i C (zona de l'Estadi) obertes al públic sense numerar.
Aquesta Entrada General està disponible en Abonament de 3 dies (divendres, dissabte i diumenge) per un preu de 49,90  € o en versió Entrada 1 dia (a triar divendres, dissabte i diumenge) per 39,90  €. Les entrades Júnior, per a joves d'entre 8 i 16 anys, compten amb reducció del 50% deixant en 24,95  € l'Abonament 3 dies i en 19,95  € l'entrada d'1 dia. Els menors de 8 anys tindran l'entrada gratuïta.

Accés a pàdoc

Tant les entrades d'un dia com els Abonaments de 3 dies poden ser complementades amb un accés a pàdoc per 10  € addicionals (5  € en cas d'entrades Júnior). Els menors de 8 anys també podran accedir a pàdoc de manera gratuïta.

Experiències extra: Pit-Walk, Grid i Parade Lap

Les entrades generals que tinguin pàdoc també poden optar a sumar experiències com el Pit-Walk (a triar dissabte o diumenge) per 10  € més (5  € en Júnior). La Parade Lap es podrà reservar per 5  € per persona (amb fins a dues persones per moto). L’exclusiu passi Grid tindrà un preu addicional de 200  €. Les activitats Parade Lap i Grid queden restringides a majors d'edat.

Barcelona Test

Abans de la gran cita de maig, els aficionats al motociclisme tindran un aperitiu amb la celebració del ‘Barcelona Test’ el divendres 31 de març. Aquest test estarà obert al públic de 14 h a 18 h i en ell rodaran els principals pilots i equips del Mundial de Superbikes. Els aficionats que disposin ja d'un Abonament de 3 dies per al cap de setmana de maig podran accedir gratuïtament, mentre que el preu de taquilla per a la jornada de test serà de 19,90 €. Els assistents podran accedir al pàdoc, la Tribuna VIP i veure l'activitat al pit-lane des del box 11.

Edicions locals