Canviem Montmeló denuncia la falta de manteniment dels equipaments municipals

La formació política posa en relleu les goteres que van aparèixer ahir a diversos espais públics

Societat, Política

L'episodi de pluges d'ahir va provocar goteres a alguns equipaments com a la pista del Pau Casals
L'episodi de pluges d'ahir va provocar goteres a alguns equipaments com a la pista del Pau Casals | Canviem Montmeló

Canviem Montmeló va denunciar ahir l'aparició de goteres a diversos equipaments municipals com la Sala Polivalent, el pavelló o la pista de l'Escola Pau Casals; per culpa de l'episodi de fortes pluges que va patir el municipi. El grup argumenta que són problemes que s'arrosseguen des de fa anys i que les obres no acaben de solucionar els problemes.

El regidor de Canviem Montmeló, Marcel Comas, opina que el problema ve des de la construcció dels equipaments: "Són obres que estan mal acabades. S’han intentat reparar, però no s'acaba de solucionar mai". Comas explica que els problemes "fa temps que s'arrosseguen", com les goteres del Pavelló Municipal que "fa trenta anys que hi són" o la pista de l'Escola Pau Casals, que es va finalitzar l'any 2015: "Es va fer amb presses per les eleccions i no es va acabar de fer bé", argumenta el regidor. El polític també remarca el cas de la Sala Polivalent, que també presenta goteres: "El seu manteniment està actualment en litigi i mentrestant les obres les ha hagut de pagar l'Ajuntament".

El partit demana que "es facin les obres i les revisions bé" i que "es faci un seguiment correcte del seu manteniment", ja que aquesta classe de defectes són "problemes recurrents que ha d'acabar assumint econòmicament l'Ajuntament".

Edicions locals