Obertes les inscripcions per la rua de Carnestoltes

La rua serà el dissabte 18 i recuperarà la total normalitat

Cultura

La rua tornarà a omplir de disbauxa els carrers del poble
La rua tornarà a omplir de disbauxa els carrers del poble | Ajuntament de Montmeló

El Carnestoltes s'acosta, i per això ja s'han obert les inscripcions per a participar en la tradicional rua, que enguany tornarà lliure de restriccions. La Gran Rua de Sa Majestat el Rei Carnestoltes serà el dissabte 18 a la tarda, dins un programa carnavalesc que s'allargarà des del dia 16 fins al 22.

Totes les persones que desitgin participar de manera activa a la rua ja es poden inscriure en aquest formulariLes comparses i grups s'han d'inscriure obligatòriament abans del 14 de febrer. Qui vulgui disfressar-se i no formi part un grup o comparsa, podrà inscriure's a la rua formant part de la Comparsa del Cul de sac del Rei Carnestoltes en el cas dels adults o de la Comparsa de l'Estació Jove, en el cas de les generacions més joves. 

Totes les comparses i grups que hagin realitzat una exhibició durant la rua, valorada correctament pel jurat, rebran un obsequi per part del Rei Carnestoltes. Els joves participants, residents al municipi o inscrits a l’INS Montmeló, també rebran un premi d’una sortida de cap de setmana. A més, tots els participants de la rua podran assistir després al sopar que se celebrarà al pavelló.

Les festes de Carnestoltes arrencaran enguany el dia 16 de febrer amb les celebracions del Dijous Gras i acabaran el dia 22 amb el Dimecres de Cendra. El gran acte serà la ja mencionada Gran Rua de Sa Majestat el Rei Carnestoltes el dissabte 18 a la tarda.

Edicions locals