Pas endavant per l'ampliació de Corbion

L'Ajuntament ha aprovat una modificació inicial per permetre la construcció d'una nova nau

Economia

Corbion construirà una nova nau a les seves instal·lacions
Corbion construirà una nova nau a les seves instal·lacions | Google Maps

L'ampliació de l'empresa Corbion, situada al polígon industrial Vallesana, segueix avançant. L'Ajuntament va aprovar en l'últim ple municipal una modificació del pla urbanístic per permetre a l'empresa alimentària la construcció d'una nova nau, que situarà la planta montmelonina entre les més importants d'Europa per l'empresa neerlandesa.

Corbion és una empresa dedicada a la fabricació d'elements alimentaris fermentats i d'àcid làctic i amb aquesta nova ampliació vol produir recobriment de sucre per gominoles a la planta de Montmeló.

La nova nau serà una torre d'alçada superior a la que té actualment la fàbrica, fet pel qual l'ampliació ha hagut de passar pel ple municipal. El nou projecte suposarà una inversió de 20 milions d'euros i la contractació d'una vintena de persones, segons explica el govern local.

La modificació del pla urbanístic per aquest projecte es va aprovar amb els vots a favor de PSC, ERC i Fem Montmeló, mentre que Canviem Montmeló es va abstenir. Per part d'aquesta formació, el seu regidor Marcel Comas va justificar la seva abstenció per dubtes amb l'afectació mediambiental del projecte.

Edicions locals