Carlos Román renuncia a la candidatura pel PP i deixa el partit

El polític declara que la decisió és causada per "desacords amb la nova direcció provincial"

Política

Carlos Román deixa el PP i no serà el seu candidat a Montmeló
Carlos Román deixa el PP i no serà el seu candidat a Montmeló

El candidat a l'alcaldia de Montmeló pel PP, Carlos Román, ha renunciat a la seva candidatura i ha abandonat la formació popular. El líder del PP montmeloní durant les quatre últimes legislatures afirma que ha pres la decisió perquè creu que la nova direcció provincial del partit ha caigut en "les males gestions i la deshonestedat".

El fet detonant de la renúncia de Román ha estat la designació de José Maria Moya com a candidat a Granollers, una elecció a la qual ell es va oposar: "Vaig posar com a condició que ell no fos candidat perquè entre els representants de la comarca creiem que la seva feina com a regidor ha estat vergonyosa. Vam trobar un altre candidat per a la ciutat, però no agradava a la direcció provincial i van tornar a posar a Moya". Tot i ser aquesta la causa directa, l'excandidat reconeix que les desavinences venen d'abans i de diverses decisions que la direcció provincial ha pres en els últims mesos.

Román era una de les persones importants del PP al Vallès Oriental, col·laborant en l'elecció de candidats i en la formació de llistes dels populars als municipis de la comarca. El polític afirma que el partit va posar-se en contacte amb ell després de la polèmica perquè no renunciés al seu càrrec, però Roman va acabar deixant la formació: "Van incomplir l'únic que els hi havia demanat i així els hi vaig fer saber. He renunciat a la candidatura a l'alcaldia de Montmeló, a la junta local i a la meva militància al partit". El seu moviment ha estat seguit per diversos alcaldables d'altres municipis vallesans.

Amb ell, també ha renunciat del seu càrrec tota la junta local del PP a Montmeló, deixant al partit en una situació difícil al municipi. La direcció dels populars haurà de refer la junta local del partit de cara a les eleccions municipals del maig, una tasca gens fàcil després de la renúncia conjunta.

Pel que fa a Carlos Román, afirma que de moment s'està donant uns dies de descans, però que no descarta seguir en la política amb altres formacions: "M'han fet ofertes d'altres pobles, partits i plataformes. Estic decidint que faré".

Edicions locals