Obertes les inscripcions per la 28a Mitja Marató

La jornada atlètica tindrà un màxim de 1.500 corredors

Esports

La Mitja recupera tots els serveis prepandèmics
La Mitja recupera tots els serveis prepandèmics | JL.R.B.

Les inscripcions per la 28a edició de la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca ja estan obertes. La prova atlètica se celebrarà el diumenge 26 de març i enguany recuperarà tots els serveis i característiques d'abans de la pandèmia, després que l'any passat encara quedessin algunes restriccions. El màxim d'atletes fixat per aquest any és de 1.500, el mateix nombre que l'any passat.

Les inscripcions pels dos recorreguts, el de 21 km i el de 6 km ja es poden fer al web de la cursa. Per a aquesta edició, la cursa tindrà un màxim de 1.500 participants, el mateix límit que l'any passat. Les inscripcions tenen un preu de 18 € i inclouen el dorsal, la samarreta, el lot de productes d'obsequi i l'accés a tots els serveis oferts per la cursa com vestidors, dutxes, avituallaments, foto d'arribada o diploma. 

Precisament els serveis són una de les principals novetats d'aquest any perquè tornen a la normalitat. Aquest 2023 tornen serveis que no es van poder oferir l'any passat com el menjar de pasta en acabar la cursa, l'espai lúdic per a infants i el servei de massatges. També continua l'aportació solidària, mitjançant la qual els organitzadors donen un euro de cada inscripció a la Creu Roja, que es destinaran a programes socials a la comarca.

El retorn de la Mini

Aquest març també tornarà la Mini Marató, que no se celebra des del 2019 per la pandèmia. La jornada tornarà a celebrar-se el dissabte a la plaça de Pau Picasso de Montornès i oferirà diverses curses i categories pels infants de totes les edats. La Mini Marató arribarà a la 13a edició i també serà solidària i recaptarà fons per causes benèfiques.

Edicions locals