Pere Rodríguez es presenta en públic com a candidat amb Meritxell Batet

L'alcadable socialista avança un programa enfocat a la gent jove

Política

Pere Rodríguez es va presentar en un acte amb Meritxell Batet
Pere Rodríguez es va presentar en un acte amb Meritxell Batet | PSC Vallès Oriental

El candidat a l'alcaldia del PSC a les eleccions municipals del maig, Pere Rodríguez, es va presentar en públic el passat cap de setmana a la Sala de la Concòrdia davant unes 200 persones. A l'acte, va estar acompanyat de la presidenta del Congrés dels Diputats Meritxell Batet, el primer secretari del PSC del Vallès Oriental i Moianès Jonatan Martínez i diversos candidats i alcaldes socialistes de la comarca.

Rodríguez afronta el repte de nou amb il·lusió: "Per a mi ser alcalde és la responsabilitat de representar el meu poble i servir el meu poble". El socialista explica que, un cop presentat com a candidat a l'alcaldia, ara començaran amb l'elaboració del seu programa electoral, que esperen tenir enllestit "pel març o abril". Per fer-ho duran a terme "diverses trobades i reunions amb diversos actors per avaluar propostes".

L'actual alcalde fa una bona valoració de la seva legislatura al capdavant del govern municipal: "Podem presentar un bon balanç de mandat, hem complert més de la meitat de projectes de legislatures, tot i les dificultats. Creiem que tenim un missatge de solvència". El líder del PSC destaca l'execució de projectes com la residència, el tanatori o la reforma del cementiri en els darrers quatre anys.

De cara a les eleccions i al pròxim mandat, Rodríguez el candidat es mostra convençut de la seva proposta: "Tenim molts projectes per Montmeló, projectes de futur que encarem amb força i il·lusió, per ser referents en innovació, en bones pràctiques i perquè tothom visqui millor". El líder socialista destaca que per a ells ha de ser "la legislatura de la gent jove" i que volen impulsar projectes en diversos els àmbits com l'habitatge, que "s'ha d'impulsar des d'un punt de vista social", o la cerca de noves alternatives d'oci. De cara a les eleccions, el PSC també aposta per l'educació, amb la reactivació del projecte de l'FP de química, o per l'esport, amb la reforma i ampliació d'equipaments esportius, segons explica l'alcaldable.

Pels comicis del maig, Rodríguez afirma que no es marquen objectius: "Les afrontem amb confiança perquè els resultats ens avalen, però no ens marquem cap meta concreta. Això ho decideix la gent". 

El suport de Batet

El candidat socialista va comptar en la seva presentació pública amb el suport de la presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, que va destacar el compromís i la responsabilitat de Rodríguez: “Ets un orgull pels socialistes i estic segura que continuaràs sent un alcalde excepcional”. Batet també va remarcar la seva dedicació per solucionar els problemes de la gent. La presidenta del Congrés va posar èmfasi en la voluntat de diàleg dels socialistes: "Parlem amb tothom quan governem i construïm en positiu des del govern i també ho fem quan estem a l’oposició".

Edicions locals