Derrota per la mínima per l'Escacs Montmeló a la primera jornada

L'equip montmeloní no va poder estrenar-se a Primera amb triomf

Esports

El club montmeloní va tornar a la lliga el passat diumenge
El club montmeloní va tornar a la lliga el passat diumenge | Arxiu Club Escacs Montmeló

El Club d'Escacs Montmeló ha començat la temporada a Primera Catalana amb derrota. Els montmelonins no van poder superar al Sant Adrià, que es va endur el primer triomf per 5,5 a 4,5 punts el passat diumenge. Els de Montmeló van dominar als primers taulers, però només es van poder endur un punt en els taulers 5 a 10.

Els resultats als primers taulers van ser bons pels montmelonins, amb les victòries de Ramon Vicent, Sergi López i Juan López i les taules d'Albert Ezquerro. Però l'altra meitat de la jornada no va somriure al CE Montmeló, que només va poder sumar un punt en les últimes cinc partides, de la mà de Nèstor Pellicer. 

La derrota deixa als de Montmeló en vuitena posició, amb els equips que encara no han estrenat el seu marcador. El conjunt local buscarà sumar el primer punt el pròxim diumenge a casa contra el Lleida. 

El segon equip montmeloní tampoc va tenir un bon inici i va caure a casa del Barberà C per 5 punts a 3. En el seu cas, el resultat també els deixa vuitens però de la taula de Primera Provincial.

Edicions locals