Les piscines municipals passaran a ser d'aigua salada

És un dels principals canvis del nou projecte de reforma de les piscines aprovat per l'Ajuntament

Societat

Les piscines canviaran el clor per la sal
Les piscines canviaran el clor per la sal | Ajuntament de Montmeló

L'Ajuntament de Montmeló ha aprovat el projecte de reforma de les piscines municipals. El pla inclou diverses actuacions entre les quals s'inclouen el canvi del sistema de manteniment higiènic de clor a sal, l'ampliació de la zona de gespa o la substitució de les dutxes exteriors.

El canvi més destacat serà en el sistema de manteniment higiènic de les piscines. Es vol passar de l'actual basat en el clor a un de sal, més natural i més senzill de fer el manteniment, segons es remarca al projecte.

El projecte també inclou canvis en el recinte, com l'ampliació de la gespa a la zona de darrere de la piscina mitjana o l'ampliació de la zona de platja a la piscina infantil. També es preveu la plantació de nous arbres per augmentar les zones d'ombra i la reparació de zones malmeses de la gespa.

Pel que fa a les edificacions del recinte, les obres convertiran l'actual porxo en un magatzem per al material de la piscina. També es demolirà la cambra de clor, ja que no serà necessària amb el canvi a aigua salada. Finalment, es realitzaran diverses millores en la canalització de l'aigua i altres aspectes.

El pressupost previst per al conjunt d'actuacions és de 225.898,68 €, a falta de la licitació i posteriors canvis.

Edicions locals