El CF Montmeló UE recaptarà diners per l'Hospital Sant Joan de Déu

El partit més destacat de la jornada solidària serà el dels veterans contra exjugadors del Barça

Esports

L'equip Legends jugarà contra exfutbolistes del Barça
L'equip Legends jugarà contra exfutbolistes del Barça | CF Montmeló UE

El CF Montmeló UE celebra aquest dissabte una nova edició de la jornada solidària que, en aquesta ocasió, recaptarà diners per l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Al camp municipal es disputaran cinc partits de diversos equips del club, entre els quals destaca el partit entre els veterans montmelonins i alguns del Barça.

La jornada solidària començarà a les 10 h, amb el partit del prebenjamí A contra la Unificació Santa Perpètua. A les 11.15 h, serà el torn de l'aleví C contra el FC Cardedeu, mentre que a les 12.45 h jugarà l'infantil A contra el mateix club.

A la tarda arribaran els dos partits destacats. El Montmeló Legends jugarà contra exjugadors del Barça a les 15.30 h i el primer equip tancarà la jornada amb el partit contra el Lliçà d'Amunt a les 17.30 h. Tots els enfrontaments del dia són jornades de les lligues oficials de cada equip, excepte el de veterans. Per contribuir amb la recaptació, el club donarà 2 € per cada gol que facin els equips montmelonins als cinc partits.

Durant la jornada, hi haurà un taller de manualitats a càrrec de l'Esplaia't i una exhibició d'handbol sorra dels equips de la Penya Blaugrana Montmeló. També s'instal·larà una carpa amb marxandatge solidari de l'Hospital Sant Joan de Déu al camp durant tot el dia.

Edicions locals