Torna la campanya nadalenca 'Emociona't'

La botiga de l'avinguda de Pompeu Fabra és un any més el centre d'aquesta campanya

Societat

La botiga d'Emociona't ja està oberta
La botiga d'Emociona't ja està oberta | Ajuntament de Montmeló

L'Ajuntament de Montmeló ha iniciat a la campanya Emociona't d'enguany. El protagonista del programa comercial nadalenc serà un sorteig de 200 vals de 100 € per les botigues del poble entre la gent que compri els seus regals al comerç local.

Per participar al sorteig caldrà comprar els regals als establiments de Montmeló i presentar els tiquets al local d'Emociona't. Per les compres de regals de com a mínim 10 € es donaran participacions al sorteig, mentre que també es podran aconseguir tiquets per altres compres locals superiors a 30 €.

A més del sorteig, a la botiga de la campanya nadalenca també s'embolicaran els regals comprats al municipi i es vendran productes d'Emociona't, la recaptació dels quals anirà destinada a finalitats solidàries. L'establiment de la campanya obre entre dilluns i dissabte de 9.30 h a 13.30 h i de 16.30 h a 20.30 h.

La programació festiva també inclou la Fira de Nadal del dissabte 17 de desembre i l'encesa de llums per la diada de Santa Llúcia, el dimarts 13 de desembre. Aquest mateix dia també s'obrirà la pista de gel, que permetrà patinar a la plaça de la Vila fins al 3 de gener.

Edicions locals