Primer pas per les millores al polígon de la Vallesana

Una de les principals actuacions serà l'ampliació del pont de l'antiga Starlux

Societat

El pont s'ampliarà si el projecte surt endavant
El pont s'ampliarà si el projecte surt endavant

L'Ajuntament de Montmeló es prepara per realitzar diverses actuacions al polígon industrial de la Vallesana. El Ple Municipal va aprovar fa uns dies una modificació del POUM que serà el primer pas per poder dur a terme aquestes millores a la zona industrial.

L'actuació principal de les previstes a la Vallesana serà l'ampliació del pont del carrer Santiago Rusiñol sobre el riu Congost, més conegut com el pont de l'Starlux. La intenció és ampliar tant la calçada com les dues voreres, per facilitar el trànsit de vehicles i el de vianants.

En paral·lel, també es vol acabar el Vial del Congost, que uniria els polígons de la Vallesana i del Raiguer pel vessant est del Congost, per sota del Turó de les Tres Creus. D'aquesta manera es vol "evitar que els camions passin pel centre urbà" i "convertir el pont en una entrada al polígon, però no una sortida", segons va afirmar l'alcalde Pere Rodríguez al ple.

La modificació del POUM és el primer pas per realitzar aquests canvis, que després han de passar per la Generalitat abans d'iniciar les obres. La modificació es va aprovar a la sessió plenària amb els vots a favor de PSC, ERC i Fem. Canviem Montmeló es va abstenir, al·legant que estan d'acord amb l'ampliació del pont, però no amb tots els aspectes presentats.

Edicions locals