La Jornada Solidària recapta 15.800 € per a Pallassos sense fronteres

Les activitats van omplir tot el municipi, acabant amb la gala de l'ONG a La Torreta

Societat

Els pallassos van agraïr la col·laboració a la gala del vespre
Els pallassos van agraïr la col·laboració a la gala del vespre | Ajuntament de Montmeló

La Jornada Solidària Fem riure, fem futur va recaptar un total de 15.800 € durant tot el dissabte d'activitats solidàries a Montmeló. Els diners recollits es destinaran íntegrament als projectes de Pallassos sense fronteres, centrats actualment a donar suport psicològic a la infància refugiada afectada per TEPT per la guerra de Síria. 

La jornada va començar des de les 10 h amb parades i activitats a la plaça de la Vila, entre les quals hi havia una xocolatada, un taller de trenes i polseres o un futbolí humà. La festa va seguir durant el matí i la tarda amb espectacles infantils i un taller de danses africanes. Totes aquestes activitats van anar a càrrec de l'Ajuntament i de moltes entitats de Montmeló.

El dia va acabar a les 19 h amb la gala solidària de Pallassos sense fronteres, que es va celebrar a la Sala Polivalent de La Torreta i que gva comptar amb Tortell Poltrona i altres pallassos. A la gala, que va omplir la sala, es va anunciar la quantitat recaptada de 2.000 € durant l'espectacle i de 15.800 € en total. D'aquesta manera, Montmeló tanca un any més la jornada destinada a col·laborar amb la tasca de l'ONG.

Edicions locals