Torna la jornada solidària amb Pallassos sense fronteres

La plaça de la Vila s'omplirà de parades i activitats destinades a recaptar diners per l'ONG

Societat

L'ONG es dedica a ajudar als més desafavorits a partir del riure i de l'espectacle
L'ONG es dedica a ajudar als més desafavorits a partir del riure i de l'espectacle | Pallassos sense fronteres

La jornada solidària amb l'ONG Pallassos sense fronteres torna aquest dissabte. Des de les 10 h i durant tot el dia, la plaça de la Vila i altres indrets del municipi es convertiran en seu de moltes activitats solidàries, de la mà de diverses entitats locals i d'altres municipis.

A partir de les 10 h, la plaça de la Vila s'omplirà de diverses parades, tallers i activitats per a totes les edats. Entre les propostes hi ha una xocolatada, un taller de trenes i polseres o un futbolí humà. La jornada seguirà a les 11 h amb l'espectacle infantil Diversions, de Pallassos sense fronteres, i a les 12 h amb un taller de danses africanes de la Fundació Akwaba. La jornada acabarà a les 19 h a la Sala Polivalent de La Torreta amb la gala solidària de Pallassos sense fronteres que comptarà amb Tortell Poltrona i altres pallassos.

A la jornada hi col·laboraran moltes entitats locals i d'altres municipis: l'Esplaia't, la Penya Blaugrana, la Colla de Diables, el Casal, el CF Montmeló UE, Òmnium, l'Associació de Veïns del Sant Crist, Solidarité, la Sectorial de Cooperació, l'IAP Colòmbia i l'AE Ramassà. Tot el que es recapti anirà destinat al projecte Fem riure, fem futur de suport psicològic a infància refugiada afectada per TEPT per la guerra de Síria. 

Edicions locals