Albert Monserrat repetirà com a candidat d'ERC a Montmeló

Monserrat serà el cap de llista per tercer cop a les eleccions municipals

Política

Albert Monserrat repetirà a les eleccions del maig
Albert Monserrat repetirà a les eleccions del maig

Albert Monserrat serà de nou el candidat d'ERC a l'alcaldia de Montmeló. L'actual regidor repetirà al capdavant de la llista republicana per les eleccions municipals de maig de 2023. L'elecció del candidat es va produir fa unes setmanes, però la seva campanya electoral no començarà fins a l'entrada de l'any vinent.

Les bases d'Esquerra Republicana a Montmeló van reescollir fa unes setmanes a Albert Monserrat com el seu número 1 pels pròxims comicis. El candidat afirma que afronta el repte electoral "amb il·lusió, ganes i experiència dels 8 anys a la política municipal". Monserrat creu que en aquesta legislatura han fet "bona feina" i que volen "continuar per aquest camí".

Les previsions del partit de cara a les eleccions és que "seran renyides", segons explica el candidat. Monserrat afirma que el seu objectiu és "tornar a tenir representació", però adverteix que aquest cop "hi haurà més candidats". La campanya electoral i els actes de presentació del candidat d'ERC començaran al gener, declara el cap de llista.

Al govern des del 2020

Albert Monserrat és actualment l'únic regidor d'ERC al ple municipal i forma del part del govern amb els càrrecs de primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Ocupació, Consum i Turisme. Els càrrecs li arriben pel pacte que els republicans van fer amb el PSC per formar el govern municipal actual, signat el març de 2020. 

Aquestes seran les terceres eleccions del candidat com a cap de llista d'ERC. En les dues anteriors, ha estat l'únic regidor electe d'Esquerra al consistori.

Edicions locals