La Penya Blaugrana celebra els 40 anys en societat

El dinar de germanor del diumenge va ser l'acte principal del programa de l'aniversari

Esports

La penya va celebrar els seus 40+1 anys en companyia
La penya va celebrar els seus 40+1 anys en companyia | PB Montmeló

La Penya Blaugrana de Montmeló va celebrar diumenge el seu 40è aniversari amb un dinar de germanor. El dinar va ser l’acte central d’una celebració que compta amb altres actes, com col·loquis o les presentacions dels seus equips de futbol sala i handbol.

L’aniversari és en realitat el 40+1, ja que la penya va complir els 40 anys al 2021, però les grans celebracions es van haver de traslladar a aquesta tardor. El dinar es va celebrar des de les 14 h a la Sala Polivalent de La Torreta, on es van reunir els penyistes de l’entitat local i també d’altres penyes de la zona. L’acte també va tenir diversos parlaments i moments d’homenatge a tota la història de l’entitat. En total, unes 170 persones van gaudir de la celebració de l'entitat.

Abans d’aquest dinar, la Penya Barcelonista ja havia arrencat l’aniversari amb dues xerrades. La primera, celebrada el dijous, es titulava Barça i Catalunya i va tractar sobre la situació del club culer durant els anys de la Guerra Civil i la postguerra. La segona es va fer diumenge al matí a la Sala de la Concòrdia, sota el nom d'El pas de Maradona pel Barça. El col·loqui va comptar amb la participació del representant de jugadors Josep Maria Minguella, el periodista Quique Guasch i l'exjugador blaugrana Paco Clos.

Segueix la programació

La celebració dels 40+1 anys de la Penya Barcelonista no acaba aquí. Aquest diumenge es presentaran els equips de futbol sala de l’entitat a les 18 h al pavelló municipal. El diumenge 18 de desembre serà el torn dels equips d’handbol, a la mateixa hora i lloc.

Edicions locals