El futur de la plaça Gran avança aquest dissabte

L'Ajuntament organitza una jornada a l'espai per recollir les opinions de la ciutadania

Societat

La plaça Gran es transformarà per la urbanització del segon tram de la llosa
La plaça Gran es transformarà per la urbanització del segon tram de la llosa | Ajuntament de Montmeló

El veïnat de Montmeló podrà presentar les seves propostes i opinions sobre el futur de la plaça Gran aquest dissabte en una jornada festiva. L'Ajuntament organitza un taller participatiu a partir de les 11 h. A més de recollir propostes, a la plaça hi haurà diverses activitats per passar el dia.

Durant tot el dia, a la plaça s'instal·laran una carpa informativa sobre el procés participatiu, una de recollida de propostes, jocs infantils i una botifarrada a càrrec de la Penya Madridista de Montmeló.

Les propostes recollides el dissabte i també al formulari online, que ja està disponible, passaran després per una fase d'anàlisi per tal que pugui ser interpretada i dibuixada.

El projecte de la plaça Gran

L’espai de la plaça Gran viurà canvis importants durant els anys vinents. Amb la remodelació de l’àmbit del soterrament del ferrocarril des de la rambla Pompeu Fabra cap al nord, l’espai de la plaça Gran s’incorporarà a una nova zona.  El projecte d'urbanització d'aquesta part de la llosa inclou diverses actuacions que faran que l’actual Plaça Gran s'integri amb el nou espai de la llosa i, per tant, cal repensar com es projectaran aquests espais.

Per aquest motiu, el consistori ha obert aquest procés participatiu on tots els veïns i veïnes de Montmeló poden opinar sobre com s'hauria de resoldre aquest espai.

El pressupost disponible per aquest projecte és de 500.000 € i les propostes de la ciutadania no podran ser excloents i hauran de tenir en compte l'ús públic i universal de l'espai.

Edicions locals