Marcel Comas arrenca la seva candidura a l'alcaldia per Canviem Montmeló

La formació va omplir la plaça de la Vila el diumenge en l'acte de presentació del cap de llista

Política

Marcel Comas arrenca la seva experiència com a cap de llista
Marcel Comas arrenca la seva experiència com a cap de llista | Canviem Montmeló

Canviem Montmeló ja ha presentat en societat el seu candidat a l'alcaldia per les eleccions municipals del maig de 2023. Marcel Comas serà el cap de llista del partit, substituint a Jordi Manils. El candidat va fer diumenge el seu primer gran acte en públic acompanyat de la diputada al Congrés Aina Vidal i de l'alcalde de Montornès José Montero.

El candidat Marcel Comas fa una valoració positiva de l'acte del diumenge: "Estem molt contents. Va venir molta gent, la plaça estava plena". Durant l'acte, Comas va explicar com està vivint l'experiència de ser el cap de llista, ja que és el primer cop que és el número 1: "És un repte que afronto amb tranquil·litat perquè tinc un bon equip al costat". El de Canviem Montmeló també afirma que volen treballar "comptant amb la ciutadania" per fer "un canvi col·lectiu".

La formació morada afronta les eleccions amb l'objectiu de "poder ser decisius i poder fer el canvi des de l'Ajuntament", segons detalla Comas. El candidat creu que poden arribar a l'alcaldia: "Volem estar al govern, que fa temps que no hi estem. Però si no ho aconseguim, la feina des de l'oposició també és molt important".

Un projecte basat en quatre eixos

El programa de Canviem Montmeló es basa en quatre eixos: "Escoltar i respectar més a la ciutadania, posar la vida de la gent al centre de les polítiques municipals, treballar per la justícia social i la igualtat d'oportunitats, i enfocar les polítiques amb visió de futur", segons explica Marcel Comas.

Per això, el partit polític presenta propostes com canviar els processos participatius, allunyar els sorolls i olors del centre urbà, reduir l'IBI residencial o reclamar el retorn de les places perdudes al CAP. Malgrat tot, Comas afirma que volen "seguir escoltant a la ciutadania i les seves propostes".

Edicions locals