Dídac Santisteban: 'Volem tornar a l'Ajuntament amb la màxima força possible'

El candidat de Junts per Montmeló va ser oficialment presentat en un acte amb Josep Rull

Política

Dídac Santisteban va tenir el suport de Josep Rull i d'un centenar de persones
Dídac Santisteban va tenir el suport de Josep Rull i d'un centenar de persones | Junts per Montmeló

Junts per Montmeló va presentar en societat fa uns dies el seu candidat a l'alcaldia, Dídac Santisteban, per les eleccions municipals del maig del 2022. Un centenar de persones es van reunir a la Sala de la Concòrdia per escoltar al candidat, que va comptar amb el suport de l'exconseller Josep Rull.

A l'acte, Santisteban va explicar els eixos del seu programa per les pròximes eleccions, que es basarà a treballar per "un Montmeló amb més oportunitats, més sostenible i més orgullós de si mateix", declara el candidat. El polític afirma que el seu programa electoral "encara està fent-se" i que el volen acabar "amb la ciutadania". Santisteban també agreix la presència de Josep Rull, ja que els va "encoratjar a continuar treballant molt".

El de Junts explica que el seu grup fa quatre anys que "treballa en projectes, col·labora amb la ciutadania i treball en la política municipal de manera indirecta", després de quedar-se sense representació als darrers comicis. Per això també es mostra content per "la bona afluència de gent" a l'acte.

Tornar amb força

Dídac Santisteban es mostra ambiciós de cara el maig que ve: "El nostre objectiu és entrar a l'Ajuntament amb la màxima força possible. Si poguéssim arribar a l’alcaldia seria fantàstic, però venim d’on venim". El candidat afirma que volen "influir en la política municipal" i que, per això, estaran satisfets amb "el resultat que doni la ciutadania, encara que sigui menor". 

En l'aspecte més personal, Santisteban afirma que aquest cop es presenta "amb més preparació, amb estudis acabats i amb quatre anys d’experiència liderant el projecte", fet que el fa encarar el repte "amb més ganes i intuïció".

 

Edicions locals