La creació del Consell d'Infants culmina amb un acte el diumenge

La plaça de la Vila acollirà la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants

Societat

El nou Consell d'Infants incentivarà la participació dels més petits a les decisions del poble
El nou Consell d'Infants incentivarà la participació dels més petits a les decisions del poble | Ajuntament de Montmeló

La creació del Consell d'Infants tindrà el seu acte de cloenda aquest diumenge a la plaça de la Vila, a partir de les 16.30 h. El Consell és un nou òrgan que garantirà la participació dels infants en les decisions del municipi i que estarà format per nens i nenes de 4t i 5è de Primària.

Des de les 16.30 h i fins a les 20 h, la plaça de la Vila s'omplirà de jocs i tallers per a tots els nens i nenes, a més d'un espai on tots els infants podran participar comunitàriament en la creació del Consell d’Infants de Montmeló. La jornada també tindrà un berenar popular i una projecció de dibuixos fets per l'alumnat de 4t i 5è de les escoles montmelonines.

A més de la creació del Consell d'Infants, l'acte també serà la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants al municipi.

El nou òrgan pels infants

En les últimes setmanes, els nens i nenes de 4t i 5è de l’Escola Sant Jordi i l’Escola Pau Casals han participat en les sessions que l’Ajuntament ha organitzat per iniciar el procés de creació del Consell d’Infants del municipi. L’objectiu d’aquestes sessions és el de donar a conèixer, de forma lúdica i participativa, els drets dels infants envers la participació de les decisions del poble, així com fer reflexionar a l’alumnat sobre les oportunitats de l’acció comunitària.

Durant les sessions, els nens i nenes van expressar les seves opinions, idees i desitjos envers el Consell d’Infants en unes targetes que s’exposaran a la plaça de la Vila el diumenge.

Edicions locals