Canviem Montmeló presentarà oficialment a Marcel Comas com a candidat aquest diumenge

La formació política també farà una nova passejada pel municipi avui dimecres

Política

Marcel Comas serà presentat com a candidat aquest diumenge
Marcel Comas serà presentat com a candidat aquest diumenge

Marcel Comas tindrà el seu gran acte de presentació com a candidat de Canviem Montmeló aquest diumenge. L'actual regidor serà el cap de llista a les eleccions municipals de maig del 2023 i es presentarà en societat amb un acte a la plaça de la Vila a les 12 h.

En aquest acte, Comas i la formació de Canviem Montmeló explicaran el seu projecte electoral i les propostes pel municipi amb les quals es presenten a les pròximes eleccions municipals. El candidat comptarà amb el suport i les intervencions de la diputada al Congrés Aina Vidal, de l'alcalde de Montornès José Montero i de la regidora montmelonina Alba Serrano. En acabar l'acte, s'oferirà un vermut i un concert de música en directe per a tots els assistents.

Com ja va anunciar el partit fa uns mesos, aquest serà el primer cop que Marcel Comas es presenta com a alcaldable de Montmeló, tot i que és regidor a l'Ajuntament des del 2015. D'aquesta manera, substitueix al candidat de les últimes tres eleccions, Jordi Manils, qui va anunciar que deixava la primera línia de la política municipal.

Nova passejada per Montmeló

A banda de l'acte de presentació, Canviem Montmeló tindrà més activitat aquesta setmana. Avui dimecres el grup municipal organitza una nova passejada pel municipi, amb l'objectiu de veure in situ la situació real del poble al costat dels seus veïns i veïnes. En aquesta ocasió, el barri escollit és el del centre, amb una caminada que recorrerà el carrer Major, el carrer Diputació i la plaça Gran. L'encontre començarà a les 18 h a la plaça de la Vila.

Edicions locals