L'Ajuntament farà una enquesta veïnal sobre el disseny de la plaça Gran

El procés començarà aviat, tal com ha confirmat l'alcalde Pere Rodríguez a Vallès Visió

Societat

El veïnat opinarà sobre la transformació de la plaça Gran
El veïnat opinarà sobre la transformació de la plaça Gran

L'alcalde Pere Rodríguez ha desvelat que en les pròximes setmanes es posarà en marxa una enquesta veïnal sobre el futur de la plaça Gran. Entre les preguntes hi haurà sobre el seu disseny, una possible continuïtat amb la plaça de la Vila o els usos que se li donaran. L'anunci ha arribat al programa L'entrevista amb l'alcalde de Vallès Visió.

El batlle ha explicat que els objectius d'aquest procés participatiu és definir com es vol integrar aquesta plaça, tant amb la urbanització de la Llosa com amb la plaça de la Vila i com han de ser aquestes integracions o continuitats amb els altres dos espais de vianants. A banda de debatre com es vol la nova plaça, també es volen establir els usos que se li volen donar. 

Durant els pròxims dies s'enviarà una enquesta als veïns del poble per copsar la seva opinió, amb l'objectiu de tenir el projecte executiu el març de 2023. També es vol fer un concurs d'idees amb professionals que els ajudin en aquest procés.

A l'entrevista, l'alcalde també ha declarat que es portarà al síndic de greuges la demanda de la reobertura del servei d'urgències nocturnes del CAP del municipi. Rodríguez ha lamentat que el departament de Salut no hagi donat cap resposta a l'Ajuntament pel que fa a aquesta petició i, per això, han decidit recórrer al síndic de greuges.

Edicions locals