La Ruta de les Fonts torna diumenge amb tot venut

Els 500 dorsals per la caminada s'han acabat quatre dies abans de la marxa

Societat, Esports

El disseny de la samarreta d'enguany ja ha estat presentat
El disseny de la samarreta d'enguany ja ha estat presentat | Ajuntament de Montmeló

La Ruta de les Fonts celebra la seva edició de 2022 aquest diumenge amb tots els dorsals venguts. La caminada ja compta amb 500 participants que passejaran pels camins de la Serralada Litoral. Enguany, la marxa té com a principal novetat el nou recorregut, la Ruta Mini.

La Ruta de les Fonts és una caminada que ofereix als participants descobrir indrets sorprenents i desconeguts de la Serralada Litoral i la zona del Baix Vallès. Enguany, l'organització ha afegit una nova ruta, més curta per a les famílies amb infants petits o bé per a caminants que no estan habituats a marxes llargues. Es tracta de la Ruta Mini que té poc més de 7 km i un desnivell acumulat de 263 m. Aquest nou traçat s'afegeix a les habituals, la ruta curta de 14 km, la llarga de 18 i la XXL de 23 km. Les dues primeres rutes estan adreçades a senderistes i persones amb un hàbit de caminar i la ruta XXL és més indicada per a atletes.

La sortida, de format obert, serà des les 9 h als Jardins de la Torreta i el final estarà al mateix indret. Tots els participants rebran avituallament, beguda i obsequis com una cantimplora i la samarreta tècnica de la ruta.

Edicions locals