El Racing Weekend es presenta a la plaça de la Vila

L'activitat automobilistica del Circuit estarà amb els aficionats al centre urbà de Montmeló

Esports

Pilots i equips del Racing Weekend estaran a la plaça de la Vila
Pilots i equips del Racing Weekend estaran a la plaça de la Vila | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Racing Weekend torna al Circuit de Barcelona-Catalunya aquest cap de setmana. Abans, però, les competicions d'automobilisme s'acostaran al municipi de Montmeló amb una presentació a la plaça de la Vila el dijous, entre les 16.30 h i les 17.50 h. Allà, els aficionats podran conèixer els pilots participants i els seus vehicles, entre altres activitats.

Tots aquells que vulguin presenciar una bestreta del cap de setmana podran fer-ho gràcies a alguns dels protagonistes del Racing Weekend, que se citaran al centre urbà Montmeló per a signar autògrafs, conversar amb els aficionats i per a gaudir d'una tarda de motor. El català Bruno del Pino, pilot de l’F4 Spain i guanyador de la medalla de bronze en els FIA Motorsport Games, serà un dels presents. L’acompanyarà Jordi Palomeras, un dels pilots més coneguts de la Clio Cup Spain.

Tots dos estaran acompanyats dels seus vehicles de curses, encara que també es podrà observar el Cupra León Competición TCR de l'equip Volcano amb el qual Isidro Callejas pot optar al títol del TCR Spain. D'altra banda, Monlau Motul Technical School realitzarà diverses exhibicions de canvi de pneumàtics amb un monoplaça de l’F4 Spain. Greenpower Iberia se sumarà a la trobada amb un kit d'iniciació de competició sostenible, proposant un pit stop challenge en el qual poden participar nens des dels sis anys.

Un cap de setmana d'automobilisme nacional

El Circuit de Barcelona-Catalunya celebra aquest cap de setmana una altra edició del Racing Weekend, l'esdeveniment promogut per la Real Federación Española de Automovilismo (RFEA) que reuneix a alguns dels certàmens més potents del panorama competitiu nacional com l’F4 Spain, el TCR Spain, el Campionat d'Espanya de Turismes CET-RACE i la Clio Cup Series. El traçat barceloní, a més, té la missió de ser escenari decisiu en la clausura de la temporada del Racing Weekend.

Les entrades pel cap de setmana de motor es poden aconseguir gratuïtament a la web de la RFEA
 

Edicions locals