La Diputació entrega a l'Ajuntament el nou Pla director d'abastiment d'aigua potable

El document recull totes les instal·lacions d'aigua del municipi i proposa actuacions a realitzar

Societat

El nou pla d'abastament d'aigua potable de Montmeló
El nou pla d'abastament d'aigua potable de Montmeló | Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ha entregat el Pla director d’abastament d’aigua potable de Montmeló a l'Ajuntament. El pla ha estat creat per la mateixa diputació i serveix per actualitzar l’inventari de la xarxa, incloent-hi totes les conduccions d’aigua, els pous i els dipòsits, i avaluar-ne l'estat de conservació.

A partir de les dades recollides, l'organisme provincial proposa unes actuacions que permetran prioritzar la renovació de la xarxa, ubicar les boques d’incendi i definir les actuacions per aconseguir nous recursos que millorin la garantia de subministrament si és necessari. D’acord amb el Pla, el cost total de les actuacions a realitzar en els pròxims anys és de 2.868.700 €.

Els plans directors de xarxes de serveis són una eina de suport a la presa de decisions d'inversió en la millora de les xarxes de titularitat municipal: aigua potable, enllumenat públic i clavegueram. Inclouen l'inventari de la xarxa, una diagnosi sobre el seu estat, propostes de millora, amb les característiques tècniques, i un pla d'etapes d'inversió.

Edicions locals