Canvis en les tarifes de serveis públics pel 2023

Els espectacles de La Torreta, l'Escola de Música o l'Estació Jove tindran canvis en els seus preus

Cultura, Societat

El ple municipal va aprovar la modificació de les tarifes públiques
El ple municipal va aprovar la modificació de les tarifes públiques

L'Ajuntament va aprovar dimarts passat en el ple municipal les noves ordenances fiscals pel 2023, que inclouen, entre altres mesures, diversos canvis en les tarifes d'alguns serveis municipals. Entre els afectats hi ha els espectacles culturals de La Torreta, l'Escola de Música o l'Estació Jove. 

Les noves ordenances fiscals també inclouen canvis en serveis com els espectacles de La Torreta. Les entrades pels espectacles del centre cultural veuran modificats els seus preus, que dependran de la tipologia i caixet del xou i de les característiques de la sala on es realitzin. També es crearan nous descomptes a alguns grups d'edat, per acostar la cultura a totes les generacions.

D'altra banda, es modificaran les tarifes del jaciment arqueològic de Mons Observans i dels museus, per igualar-les a les que cobra l'Ajuntament de Montornès, en ser el jaciment un espai compartit pels dos municipis.

L'Escola de Música també tindrà noves tarifes, que diferenciaran entre menors de 18 anys, joves de 18 a 25 anys i majors de 25. Finalment, també canviaran els preus de lloguer de la sala d'assaig de l'Estació Jove, que passarà a costar 20 € fins a un màxim de 5 hores setmanals i 25 € fins a les 10 hores setmanals.

Edicions locals