Quim Masferrer actuarà amb la 'bona gent' de Montmeló

Pallassos sense fronteres, Chicuelo, Mag Lari i Vaivén Circo també actuaran en una Sala Polivalent renovada

Cultura

| Quim Masferrer

Quim Masferrer torna a Montmeló, on ja hi ha actuat en diverses ocasions i, entre d'altres, on el 2020 va estrenar el seu xou itinerant Moltes gràcies. Ara hi escenifica Bona Gent, que el mateix artista el defineix com “un espectacle únic”. Serà el 5 de novembre a les 19 h.

El feliuenc posava un exemple de l'essència del seu espectacle en una entrevista al SomMollet a l'estiu: "Fa uns dies vaig descobrir una parella que venia al xou per vuitè cop i van dir que cada cop que venien era diferent". L'artista reconeixia que ell mateix se sorprèn dalt de l'escenari: "A tots els passis han passat coses sorprenents". Alhora, considerava que el seu espectacle és diferent perquè consisteix a "fer teatre des del públic cap a l'escenari i no a la inversa com és habitualment".

A banda de Bona gent, a la Sala Polivalent de Montmeló també s'hi podrà gaudir dels següents xous: Concerto Tempo d’Umore, de la Cia. Ortemis i Nova Orquestra de Cambra de l’Empordà; una gala solidària de Pallassos sense fronteres; Caminos, amb ChicueloStrafalari, de Mag Lari; i Esencial, de Vaivén Circo.

Les entrades per poder accedir a tots aquests espectacles es poden adquirir en línia a través d'entrapolis o presencialment al Centre Cultural la Torreta.

De cara a la nova temporada, s’han ampliat els descomptes per als espectacles de la temporada estable de la Sala Polivalent.

Una sala renovada

Durant el mes d’octubre la Sala Polivalent del Centre Cultural la Torreta s’està transformant per oferir a la ciutadania un espai escènic de primer nivell. Les noves grades retràctils milloraran la comoditat i la visibilitat dels espectadors per gaudir d’espectacles i concerts, alhora permetrà mantenir l’essència polivalent de la sala amb la possibilitat de retirar les grades per crear un espai diàfan.

De fet, el divendres 4 de novembre hi haurà una jornada de portes obertes a partir de les 18 h perquè la ciutadania pugui redescobrir l’espai i gaudir d’una tarda de cultura.

Edicions locals