La segona fase del soterrament del tren, tema principal de la visita de Maria Eugènia Gay

La delegada del Govern Central a Catalunya va fer una visita institucional al municipi

Política

Maria Eugènia Gay va fer una visita a diversos punts del municipi
Maria Eugènia Gay va fer una visita a diversos punts del municipi | Ajuntament de Montmeló

La delegada del Govern Central a Catalunya, Maria Eugènia Gay, va fer una visita institucional a Montmeló el passat dimarts, on va reafirmar el seu compromís amb el món municipal. La urbanització de la segona fase del soterrament de les vies del tren va ser el tema més tractat per la delegada i els representants municipals.

L’alcalde i altres membres de la Corporació Municipal van tractar amb la delegada diversos àmbits pendents al municipi. El més extens van ser les obres pendents de la urbanització de la llosa de soterrament a la zona entre Pompeu Fabra i el Pedregar. També es van tractar altres temes com els apantallaments de l’AP-7 a Can Tabola i els projectes presentats a la convocatòria dels Fons Next Generation.

Un cop acabades les trobades, la delegada va signar el Llibre d’Honor de l’Ajuntament i va fer una visita a la zona rehabilitada de la llosa de soterrament. Finalment, va tenir una reunió al Circuit amb el seu director, per conèixer les obres que s’hi estan realitzant.

Tant l’alcalde com la delegada han ressaltat la bona sintonia entre administracions que es tradueixen en la realització de diferents projectes que beneficien a la ciutadania.

Edicions locals