Les companyies artístiques ja poden presentar propostes per actuar al 10è Fitkam

Les inscripcions clouran el 9 de desembre i el Festival Infantil i Juvenil d’Arts Escèniques de Montmeló tindrà lloc a finals d'abril

Cultura

Imatge d'un dels espectacles del Fitkam 2022
Imatge d'un dels espectacles del Fitkam 2022 | Fitkam

La desena edició del Fitkam comença a escalfar motors. Les dates ja estan fixades –del 28 al 30 d'abril– i ara l'organització obre la convocatòria perquè les companyies artístiques facin arribar les seves propostes per poder participar en el festival del 2023. El termini està obert des d'aquest dilluns i fins al divendres 9 de desembre hi haurà temps per presentar les propostes al Festival Infantil i Juvenil d’Arts Escèniques de Montmeló, que organitza l’Ajuntament de Montmeló.

La convocatòria està oberta a companyies professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere –teatre, dansa, titelles, musical, clown...– adreçats a públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais interiors com exteriors. Els muntatges programats poden ser de petit, mitjà o gran format i poden combinar diversos gèneres.

Totes les propostes rebudes seran valorades a partir dels següents criteris: la qualitat artística de la proposta; la singularitat del projecte; les propostes que puguin encaixar en el distintiu Dones Creadores; projectes transversals que potenciïn el treball comunitari i que puguin tenir impacte directe al territori; estrenes; i propostes artístiques que tinguin recorregut potencial.

Les inscripcions es poden fer mitjançant el web del Fitkam.

Edicions locals