Marta Shanti actuarà a la gala del premi Santiago Rusiñol a Madrid

La cantautora montmelonina interpretarà la seva cançó estrenada fa uns dies: 'T'estimo'

Cultura

La cantautora montmelonina actuarà el diumenge dia 16 a Madrid
La cantautora montmelonina actuarà el diumenge dia 16 a Madrid | Acústics amb Ànima

La cantautora montmelonina Marta Shanti actuarà el diumenge 16 d'octubre a la gala de lliurament del premi Santiago Rusiñol a Madrid. La gala està organitzada per Cercle Català a la Sala Espriu, situada a la icònica plaça Espanya de la ciutat madrilenya.

La cantant presentarà alguns dels seus nous temes a la gala, que acabaran formant part del seu pròxim disc. Després dels EP Arrels (2020) i Ànima (2021), la montmelonina està preparant el disc On comença el camí, que publicarà al març de 2023.

A la gala, es lliurarà el premi Santiago Rusiñol a l'actor i director Josep Maria Flotats, una figura clau del teatre català i espanyol. La gala estarà presentada per l'actor Pep Planas i per Julieta Serrano, última guanyadora del guardó. La cerimònia on actuarà Marta Shanti començarà a les 14 h a la Sala Espriu de Madrid, situada a la plaça Espanya.

Amb una estrena recent

Marta Shanti va presentar fa uns dies la seva nova cançó T'estimo, una de les peces més personals de l'artista, dedicada a la seva parella. La de Montmeló va estrenar el tema amb una versió en acústic, acompanyada de Dídac Santiesteban a la guitarra i Nil Gascón a la percussió. T'estimo es va presentar amb un videoclip íntim, gravat a la casa natal de la cantant a Montmeló.

T'estimo serà un dels temes que compondran On comença el camí, el primer disc de l'artista, que es publicarà al març de 2023.

Edicions locals