Òmnium Cultural organitza la Festa Estellés aquest divendres

L'entitat projectarà el documental 'No s'apaguen les estreles' als jardins de la Torreta

Cultura

La Festa Estellés arriba als jardins de la Torreta aquest divendres
La Festa Estellés arriba als jardins de la Torreta aquest divendres | Òmnium Vallès Oriental

Òmnium Cultural i la Federació Llull porten la Festa Estellés 2022 aquest divendres als jardins de la Torreta. La jornada començarà amb la projecció del documental No s’apaguen les estreles i acabarà amb un sopar amb recital de poesia.

El documental No s’apaguen les estreles vol enfortir l’autoestima, la identitat i les arrels valencianes. Recupera deu històries de valentia, saviesa i renaixement en un viatge de nord a sud, de la costa a l’interior, del territori valencià per a descobrir pobles, cultures i realitats que part de la societat actual desconeix. El passi té una durada de 50 minuts i estarà acompanyat d’un debat conduït pel seu codirector David Segarra així com l’Elena Solanas i Maria Navarro, dues de les testimonis del documental.

A continuació es durà a terme el sopar, on es llegiran poemes de Vicent Andrés Estellés, amb la participació de tots els assistents i del convidat, Jordi Perales i Giménez. El sopar té un preu de 9 €.

La Festa Estellés començarà a les 19.30 h amb la benvinguda i a les 20.15 h es projectarà el documental. La jornada acabarà amb el sopar que començarà a les 21.30 h. Per assistir-hi, cal confirmar-ho al correu electrònic.

Edicions locals